Sluiten X

Bomen zijn prachtig en onmisbaar. Ze filteren de lucht, produceren zuurstof en geven verkoeling in de zomer. Bomen bepalen het aangezicht van het landschap, dorpen en steden. Wij houden van bomen! Ons uitgangspunt bij boomverzorging? Verzorg de boom goed én professioneel zodat hij gezond blijft. Een gezonde boom geeft namelijk een betere CO2 opname! Is een boom toch ziek geworden, dan proberen wij hem eerst te redden.

Specialistenwerk

Door verandering van ons milieu is boomonderhoud écht specialistenwerk geworden. Professioneel beheer kan de levensduur van bomen met tientallen jaren verlengen én u aanzienlijke besparingen opleveren.

European Tree workers

De expertise van onze vakmensen houden we op topniveau. Zo werken bij ons gecertificeerde European Tree Workers. Elke ETW-er is dé allround vakbekwaam boomverzorger.

Medewerkers Medewerkers Medewerkers
CTA rechter afbeelding CTA rechter afbeelding

Vernieuwend denken

Een verfrissende kijk op het nieuwe ondernemen in de groene buitenruimte.

Ontzorgen Ontzorgen

Binnen onze dienstverlening staat een grote mate van flexibiliteit en stiptheid staan centraal. Wij worden geïnspireerd door de samenwerking met onze opdrachtgevers en streven naar een oplossingsgerichte benadering

Duurzame relatie

Kwaliteit is in onze dienstverlening optimaal gewaarborgd middels de certificeringseisen welke deel uitmaken van onze dagelijkse bedrijfsvoering. In alles wat we doen, denken we na over de veiligheid, het welzijn van onze opdrachtgevers en werknemers en hun omgeving

Ga verder