Sluiten X

Helaas heeft de eikenprocessierups heel Nederland veroverd. Contact met de brandharen van deze rups kan huid, ogen en luchtwegen van mensen behoorlijk irriteren. Om deze reden wordt de eikenprocessierups als plaaginsect gezien. Bestrijding van deze rupsen is een jaarlijks terugkerend thema waaraan veel gemeentes zorg en aandacht besteden.

Milieuvriendelijk

Als specialist in het bestrijden van de eikenprocessierups stellen wij graag als úw partner een beheersplan op om vervolgens de preventieve of reactieve bestrijding te verzorgen. Wij bestrijden de eikenprocessierups op een milieuvriendelijke manier.

Parasite Hit of Wipe-Out

Wij werken onder andere met de Parasite Hit of Wipe-Out. Met deze twee methoden kunnen wij grote bestanden laanbeplanting ontdoen van eikenprocessierupsen.

Medewerkers Medewerkers Medewerkers
CTA rechter afbeelding CTA rechter afbeelding

Vernieuwend denken

Een verfrissende kijk op het nieuwe ondernemen in de groene buitenruimte.

Ontzorgen Ontzorgen

Binnen onze dienstverlening staat een grote mate van flexibiliteit en stiptheid staan centraal. Wij worden geïnspireerd door de samenwerking met onze opdrachtgevers en streven naar een oplossingsgerichte benadering

Duurzame relatie

Kwaliteit is in onze dienstverlening optimaal gewaarborgd middels de certificeringseisen welke deel uitmaken van onze dagelijkse bedrijfsvoering. In alles wat we doen, denken we na over de veiligheid, het welzijn van onze opdrachtgevers en werknemers en hun omgeving

Ga verder