Sluiten X

Onkruidbeheersing uitbesteden? Dat heeft zo zijn voordelen. Sinds het verbod op het gebruik van chemische middelen op verhardingen in de openbare ruimte, is het niet langer toegestaan onkruid op deze manier te bestrijden. Oftewel onkruid bestrijden is onkruid beheersen geworden. Dat goed doen, vereist kennis van zaken. Die kennis heeft Wolterinck in huis.

Onkruid komt altijd terug

Eenjarige en meerjarige onkruiden komen altijd terug, ontsieren het straatbeeld en kunnen wegen zelfs kapot maken waardoor onveilige situaties kunnen ontstaan. Onkruid vergaat niet als u het onvoldoende bestrijdt. Alleen met efficiënte beheersing ziet de openbare ruimte er verzorgder uit en hebben verhardingen minder te lijden.

Niveau onkruidbeheersing

Een kwalitatief goed onderhouden openbare ruimte leidt tot tevredener bewoners! Voor welk realistisch kwaliteitsniveau wilt u gaan? Kiest u voor beeldniveau A, B of C volgens CROW, of spreekt de Eco Consult-methode (Jan Hekman) meer aan.

Medewerkers Medewerkers Medewerkers
CTA rechter afbeelding CTA rechter afbeelding

Vernieuwend denken

Een verfrissende kijk op het nieuwe ondernemen in de groene buitenruimte.

Ontzorgen Ontzorgen

Binnen onze dienstverlening staat een grote mate van flexibiliteit en stiptheid staan centraal. Wij worden geïnspireerd door de samenwerking met onze opdrachtgevers en streven naar een oplossingsgerichte benadering

Duurzame relatie

Kwaliteit is in onze dienstverlening optimaal gewaarborgd middels de certificeringseisen welke deel uitmaken van onze dagelijkse bedrijfsvoering. In alles wat we doen, denken we na over de veiligheid, het welzijn van onze opdrachtgevers en werknemers en hun omgeving

Ga verder